Logo

Inbjudan – Chalmers Börssällskap 30 år!

Snart fyller Chalmers Börssällskap 30 år! Det skall firas fredagen den 1 september, dagen då sällskapet grundades, med start klockan 18.30. Som tidigare styrelsemedlem har du bidragit till sällskapets långa och framgångsrika historia, och därför vill vi bjuda in dig till en mycket speciell kväll för att fira detta tillsammans.

Kvällen kommer att fyllas av trevligheter, där vi kommer att återuppleva gamla minnen och skapa nya. Det kommer att bli en sittning på klassiskt Chalmers-manér med trerätters middag, sånger och säkerligen några tal. Kvällen kommer med andra ord erbjuda festlig och trevlig atmosfär, fylld av skratt och glada tillrop. För att leda kvällens begivenheter kommer Magnus Rössman, sällskapets alldeles egen maskot och före detta medlem av Chalmersspexet, att vara toastmaster. Magnus var dessutom kursare med de tre grundarna som alla kommer att vara där. Evenemanget äger rum på restaurang Wijkanders, vilken ligger en liten bit ner mot Vasaplatsen, mellan Gibraltargatan och Kapellplatsen, knappt 5 minuters promenad från Chalmers huvudentré.

Vi vill att så många som möjligt av våra tidigare och sittande styrelsemedlemmar, vilket nu uppgår till runt 190 personer, kommer till detta 30-årsfirande. Sprid ordet till andra tidigare styrelsemedlemmar som du känner, så att vi når så många som möjligt. Så boka den 1 september i kalendern och gör dig redo för en oförglömlig kväll.

Priset för denna tillställning är ett självkostnadspris av 888 kronor. Detta inkluderar fördrink, trerätters middag med vin, kaffe och punsch. Betalning är lika med anmälan, men avbokar du senast den 1 augusti återbetalas allt (efter 1 augusti så får du en del av pengarna tillbaka enligt restaurangens avbokningsregler). Officiellt OSA-datum är torsdagen 17 augusti, men vi skulle verkligen uppskatta tidig anmälan. Avseende klädkod, om någon skulle undra, så kör vi på ”Smart / Business Casual”.

Använd dig av följande uppgifter för betalning till CBS: bankgiro 5962-6044 (SEB) eller kontonummer 5027 10 048 86 (SEB). Ange ditt namn och mobilnummer som meddelande till betalningsmottagaren.

Menyn ser du på nästa sida. Om du behöver specialkost kan du begära något annat genom att skicka ett mejl till styrelse@cbs.chalmers.se. Denna inbjudan hittar du också på www.cbs.chalmers.se/30ar (nås genom QR-koden ovan) om du vill påminna någon gammal styrelsekamrat.

 

Vi ses!

Johan Riddergard    Ordförande 1993-1995

Kajsa Nilsson    Vice Ordförande 2022-2023


 

MENY – JUBILEUMSMIDDAG

CHALMERS BÖRSSÄLLSKAP 30 ÅR

 

 

Fördrink

Mousserande vin

Förrätt

Laxsashimi, ponzu, ingefäraemulsion, rostade cashewnötter & sesamfrön,
svartkål & grönkålschips, forellrom

Varmrätt

Kalv tritip ”provencale”, portvinssås, potatiskaka, bakad lök, krasse

Dessert

En överraskning

Kaffe och te
Andra drycker

Under middagen kommer vin att serveras

Avec – Punsch

 

Baren kommer att hållas öppen under kvällens gång.