Logo

Tidigare föredrag

Aktiekväll med UA

tisdag, 12 februari 2019

Vasa A

Beskrivning

CBS presenterar Aktieskola del 3 som Aktiekväll i samarbete med UA:

“Börsåret 2018 har gått till sitt slut och 2019 är nu ett faktum. Tillsammans med utbildningsansvarige Robert Andersson kommer vi att kika på vad nästa års börs har att bjuda på.”

Vi kommer att diskutera en del makroekonomi och djupdyka i SME:s estimat för börsen, samt göra jämförelser med hur andra länders olika branscher ser ut. Det kommer även finns tid att diskutera med varandra om vad ni tror om kommande börsår.
Denna föreläsningen är avancerad och passar dig som har sparat i aktier under en tid och känner att du vill inspireras och lära dig något nytt. Kickstarta ditt börsår 2019 helt enkelt.

Det finns 50 platser till detta evenamng och biljetter släpps i evenemanget på Facebook den 5:e Februari klockan 12.00. Evenemanget är gratis men du behöver en biljett för att delta. Skulle du mot förmodan få förhinder vill vi att du hör av dig till oss så vi kan ge biljetten till någon som blev utan.

Aktiekvällen kommer att dra igång klockan 17.30 och pågå i ca tre timmar. Spiltan bjuder på även på en lättare middag. Hoppas vi ses!

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår