Logo

Tidigare föredrag

Aktieskola del 1 med Alexander Gustafsson

Investeringscoach, Nordnet Bank

måndag, 21 september 2020

Online, ZOOM

Beskrivning

CBS välkomnar Alexander Gustafsson.
Alexander arbetar som investeringscoach på Nordnet Bank, driver den populära podden “Sparpodden” i Nordnets regi och syns flitigt på Nordnets Youtubekanal “Spara smartare med Nordnet”. Alexander kommer den 21:a september att hålla i en digital aktieskola för Börssällskapets alla medlemmar där han bland annat kommer att gå igenom hur man på bästa sätt kommer igång med sitt sparande och hur man investerar i aktier. Alexander kommer även ge tips och tricks att tänka på för att lyckas på aktiemarknaden.

Detta är den första kursen av våra kommande aktieskolor. Det är inget krav på att gå på denna för att delta i nästkommande, men vill man få en grundläggande kunskap om börsen, aktier och fonder är detta ett perfekt tillfälle. Inga förkunskaper krävs!

Observera: på grund av rådande situation så kommer Aktieskolan att hållas digitalt. Mer information om detta kommer löpande i facebookevenemanget som kan nås genom länken nedan.

https://www.facebook.com/events/338391470677935

Vill du ställa frågor till Alexander redan nu kan du göra det på instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSGustafsson.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 20/21.

Lyssna på Alexander Gustafsson den 21:a september!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår