Logo

Tidigare föredrag

Aktietävlingen 2020 öppnar!

onsdag, 8 april 2020

Beskrivning

Hur agerar du på börsen i dessa tider? Vill du testa nya strategier och kanske våga ta lite mer risker? Eller är du nybörjare och vill bli lite mer varm i kläderna innan du placerar dina egna pengar?

I tävlingen tilldelas du en fiktiv portfölj på 100 000 kr att fritt placera på Large Cap, Mid Cap och Small Cap bolag listade i Norden under perioden 8 april till 8 maj. Tävlingen hittar du högst upp i vår app, skapa ett användarnamn och sen är det bara att börja handla. Alla köp är courtagefria och du kan göra hur många köp och sälj-transaktioner du vill. Fina priser kommer att delas ut till första plats och andra plats som genererat mest avkastning på börsen under periodens slut.

Som medlem och deltagare har du möjlighet att vinna:
Första pris: 1500 kr
Andra pris: 500 kr

Aktietävlingen är öppen för alla våra medlemmar och är ett kul sätt att lära sig börsen bättre. För att bli medlem i Chalmers Börssällskap blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 19/20.

I år kan vi stolt presentera vårt samarbete med Millistream AB, en modern dataleverantör som levererar högkvalitativ realtidsdata utan fördröjning.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår