Logo

Tidigare föredrag

Anders Mörck

CFO & investeringsteamet - Latour

torsdag, 3 februari 2022

ZOOM

Beskrivning

CBS Välkomnar CFO & investeringsteamet från Latour!

OBS! Eventet kommer ske på Zoom. https://chalmers.zoom.us/j/62162774123
Lösenordet skickas ut till medlemmar via sms.

Latour är ett investmentbolag som grundades 1985. De investerar långsiktigt i bolag med egna produkter och varumärken, med en stor utvecklingspotential som stöds av globala megatrender och som har goda utsikter för att internationaliseras. Exempel från deras portfölj är bland annat SWECO, TOMRA och ASSA ABLOY. Börsvärde uppnår 183 Mdr kr och substansvärdet ligger på 120 Mdr kr.

Anders Mörck kommer bjuda på en inspirerande föreläsning om sin karriär och livet på Latour! Han har lång erfarenhet av CFO-rollen hos Latour och har även tidigare varit CFO på Bure Equity. Utöver Anders kommer även Katarina Rautenberg, Group Finance Director och Ida Saalman, Investment Director.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50 kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela läsåret 21/22.

Latour bjuder de första 100 st på lunch genom Uber Eats! (För att allt ska gå smidigt är det bra om du har ett Uber Eats konto innan eventet.)

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår