Logo

Tidigare föredrag

Anna-Lena Wretman

VD, Swish

torsdag, 17 oktober 2019

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar VD för Swish, Anna-Lena Wretman!

Anna-Lena har studerat i Växjö och har därefter arbetat inom bank och finans under stora delar av sitt yrkesverksamma liv. Tidigt i karriären började hon arbeta på Swedbank under titeln “Head of Product and Staff Development within IT department". Anna-Lena har på senare tid hunnit arbeta på Sveriges riksbank innan hon numera arbetar på Swish (Getswish AB).

Swish lanserades år 2012 som en betaltjänst för betalningar mellan privatpersoner. Det är ett samarbete mellan Sveriges största banker. Under sommaren 2014 lanserades Swish även för företag och organisationer och efter två och ett halvt år efter lansering så har Swish nu över tre miljoner användare. Idag (år 2019) har man lyckats nå 7 miljoner användare och är i nuläget det mest föredragna betalsättet på nätet bland 18-40 åringar. 

Är du lika nyfiken som vi är på att lyssna på vad Anna-Lena har att säga om sin karriärsresa och hur de framtida planerna ser ut för Swish? Då är du varmt välkommen på lunchföreläsning den 17 oktober!

Vill du ställa frågor till Anna-Lena redan nu kan du göra det på facebook, instagram, twitter eller i CBS-appen under #CBSWretman

För För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap inför läsåret 19/20. 

Kom och lyssna på Anna-Lena Wretman den 17 oktober klockan 12.00 i HA1!

Getswish AB bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår