Logo

Tidigare föredrag

Åsa Wallenberg

VD, SPP Fonder

onsdag, 30 januari 2019

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar VD för SPP Fonder, Åsa Wallenberg. Åsa har studerat ekonomi på Uppsala universitet och har därefter arbetat inom bank och finans under hela sitt yrkesverksamma liv. Tidigt i karriären var hon aktiemäklare i London, sedan återvände hon till Stockholm och för ca åtta år sedan började hon på SPP Fonder.

SPP Fonder som är Sveriges största fondbolag efter storbankerna, förvaltar ett samlat kapital om ca 175 miljarder SEK, och deras huvudfokus är att skapa bra avkastning till låga avgifter genom enkla, prisvärda och hållbara fonder. Hållbarhet står Åsa varmt om hjärtat och det är vi på Chalmers extra stolta över.

Åsa som dessutom är fondchef för moderbolaget Storebrands kapitalförvaltning, ansvarar för att över 290 miljarder SEK förvaltas enligt stränga hållbarhetskriterier. Är du lika nyfiken som vi är på att höra om hur man kan investera hållbart och hur Åsa gått tillväga? Då är du varmt välkommen på lunchföreläsningen den 30 januari!

Vill du ställa frågor till Åsa redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSWallenberg

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Kom och lyssna på Åsa Wallenberg den 30 januari klockan 12.00 i HA1!

SPP Fonder bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår