Logo

Tidigare föredrag

Aspresa till Stockholm

torsdag, 14 februari 2019

Beskrivning

Hej alla medlemmar!

Den 14-15 februari anordnar Chalmers Börssällskap en Aspresa till Stockholm.

Under resan kommer vi att besöka fyra intressanta företag som bjuder på presentationer, marknadsanalyser, case samt gott häng. De företag vi besöker är Lendify, Lundbergföretagen, Uber och Carnegie Investment Bank.

Tåget går från Göteborg torsdag morgon 14/2 och återvänder fredag kväll 15/2. Vi kommer bo centralt i Stockholm med gångavstånd till samtliga företag. Torsdagen avslutas med en trevlig middag tillsammans.

Resan är även ett perfekt tillfälle för att lära känna oss lite mer. Du kanske vill söka till styrelsen nästa år, eller är du osäker? Häng med så får du se! Det finns inget krav på att man måste söka styrelsen senare till våren för att åka med. På samma sätt är det inget krav på att man ska ha varit med på resan för att få söka.

Intresseanmälan stänger på 23e december 23.59 och består av en kortare motivering till varför just du ska följa med. (Begränsat antal platser!)

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Resan kommer mot en mindre kostnad på 350 kronor och inkluderar övernattning med frukost, tågresa samt lunch på torsdagen.

Hör av er om ni har några frågor!

Juliga hälsningar,

Styrelsen, Chalmers Börssällskap

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår