Logo

Tidigare föredrag

AW med Lena Apler – Collector

Grundare, styrelseordförande

onsdag, 27 november 2019

Lilla Bommens torg 11

Beskrivning

Välkommen till en fullspäckad after work på Collector Bank! Kom och mingla med Lena Apler (grundare och styrelseordförande), Martin Nossman (VD), Magnus Lenngren (Collector Ventures) och Madeleine Mörch (Finance & IR).

Lena Apler grundade den digitala nischbanken Collector år 1999. På 20 år har hon skapat en koncern med tre dotterbolag, drygt 500 anställda och en omsättning på 2,3 miljarder kronor.

Idag är Lena en av Sveriges främsta techinvesterare - både privat och genom företagets riskkapitalfond Collectors Ventures.

Collector Ventures finansierar startups inom främst fintech, med syftet att utveckla nya digitala produkter och tekniska lösningar. Hittills har de investerat i närmare 30 startups. Är du intresserad av techinvesteringar? Varför inte ta chansen att bolla dina idéer med Magnus?

AW:n går av stapeln 27 november kl 17.30 på huvudkontoret vid Lilla Bommen. Collector bjuder på dryck och tilltugg! Missa inte chansen att träffa några av de mest framstående profilerna inom branschen och att lära dig mer om Collector, fintech, företagande, finans och mycket mer.

Antalet platser är begränsat, biljetter släpps på onsdag 20/11 kl 12. Anmälan är bindande, meddela senast måndag 25/11 om du får förhinder. De som vill ta sig till Collector gemensamt är välkomna att möta upp oss inne i kårhuset utanför Cremona kl 17 då vi börjar tåga ner mot Collector, annars ses vi utanför kontoret på Lilla Bommens torg 11 kl 17.20.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret.

Vi ses där,
Styrelsen CBS

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår