Logo

Tidigare föredrag

Berit Friman

VD Dale Carnegie

onsdag, 4 februari 2015

HB1

Beskrivning

I dagens hektiska tillvaro är de första sekunderna kritiska för vilket intryck vi ger. Ibland är det de sekunderna som är avgörande för vilken uppfattning och förtroende de får av oss och hur vi gör ett professionellt intryck.

När så mycket står på spel är det viktigt att när vi håller en presentation eller gör en dragning att vi uppfattas som ärliga, trovärdiga, övertygande, professionella och tillförlitliga. Vi måste göra vårt yttersta för att uppnå trovärdighet i samma ögonblick som vi startar vår presentation tills det att vi avslutar den.

Är detta något som du vill bli bättre på? Vill du bli bättre på att formulera dig mer värvande och engagerande? Att kommunicera med trovärdighet och skapa förtroende? Att sälja in dig själv och dina idéer?

Kom då och lyssna till Berit Friman som är en av Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare inom områdena kommunikation och ledarskap. Hon är en känd och uppskattad instruktör på̊ många organisationer. Med en kombination av personlighet, energi, tuffhet och rak kommunikation får hon tillsammans med sina kunder genombrottsresultat. sedan 2004 är hon VD för Dale Carnegie i Sverige.

Datum & tid: 12:00 onsdagen den 4:e februari
Plats: HB1
Dale Carnegie bjuder på lunch
OBS! Kom i god tid, begränsat antal platser!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår