Logo

Tidigare föredrag

Biljana Pehrsson

VD, Kungsleden

måndag, 11 februari 2019

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar fastighetsutvecklingsprofilen Biljana Pehrsson. Biljana är utbildad civilingenjör på KTH och hennes karriär började tidigt med ett extraarbete på Nordiska Kompaniet i Stockholm. En tjänst där hon fick kontakt med personerna bakom utvecklingen av NK vilket senare medförde att hon, 32 år gammal, blev VD fastighetsutvecklingsbolaget Centrumutveckling. Där drev hon genast upp antalet anställda från 25 till 100. Några år senare flyttade Biljana till East Capital i Ryssland där hon arbetade som chef för fastighetsinvesteringar.

Idag är Biljana VD för, det Svenska Large Cap noterade fastighet- och börsbolaget, Kungsleden sen 2013. Hon är utsedd till en av de 13 mäktigaste kvinnliga börs-VD:arna.

Biljana har erfarenhet inom utvecklingen på fastighetsmarknaden, hur man gör en turnaround på stora företag samt hur det är att jobba och bo utomlands. Vill du veta mer om fastighetsmarknaden och ledarrollen i företag är du varmt välkommen till lunchföreläsning med Biljana i HA1 den 19 februari.

Vill du ställa frågor till Biljana Pehrsson redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSPehrsson.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Kom och lyssna på Biljana den 19 februari klockan 12.00 i HA1!

Kungsleden bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår