Logo

Tidigare föredrag

Börskväll med Alexander Gustafsson

Investeringscoach Nordnet

Börs och finans Privatekonomi

måndag, 3 april 2017

Vasa 6

Beskrivning

Det har blivit dags för den sista delen av CBS:s aktieskola, även denna gång i samarbete med Nordnets egen Alexander Gustafsson!

Tyckte du att de föregående föreläsningarna var lite för basic? Eller tyckte du att de var intressanta och vill nu lära dig mer på en mer avancerad nivå om teknisk analys och derivathandel? Missa då inte vår börskväll där vi gästas av Alexander Gustafsson, investeringscoach på Nordnet. Detta evenemang kommer vara lite mer intimt, där 25st medlemmar får den exklusiva chansen att delta när Alexander kommer att störtdyka in i aktiehandeln på en djupare nivå. Under kvällen kommer ni även ha möjligheten att ställa alla era frågor och funderingar gällande börsen till Alexander. Evenemanget kommer att pågå mellan 18.00-20.00.

OBS! För att delta och få som mest ut av detta evenemang ser vi gärna att ni som söker har en del tidigare erfarenhet och kunskap om aktiehandel.

För att kunna delta i evenemanget behöver du även vara medlem i Chalmers Börssällskap. Medlemskapet kostar 50 kr per läsår och du kan registrera dig innan föreläsningen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 16/17. 

Ansökan för att delta i evenemanget kommer att öppna på måndag den 27e mars kl 12.00 och det är först till kvarn som gäller!

OBS! Glöm inte medlemskortet! 

CBS bjuder på dricka och något mindre att äta!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår