Logo

Tidigare föredrag

Börsresa

torsdag, 13 februari 2020

Beskrivning

Den 13-14 februari anordnar Chalmers Börssällskap en Börsresa till Stockholm. Resan består av fyra intressanta företagsbesök blandat med lite storstadsbrus, gott umgänge och många livliga diskussioner. Vi kommer tillsammans att besöka fondförvaltarna TIN Fonder, DNB markets som är en av nordens ledande investment banker, taxibolaget Uber samt EFN där vi kommer att ta del av deras livesända börslunch.

Tåget avgår från Göteborg under morgonen torsdagen den 13/2 och återvänder kvällen fredagen den 14/2. Vi kommer att bo centralt i Stockholm med gångavstånd till samtliga företag. På torsdagskvällen bjuds det även på en trevlig middag tillsammans med Uber.

Denna börsesa är även ett perfekt tillfälle för att lära känna andra medlemmar i Chalmers Börsällskap samt oss i styrelsen. Du kanske vill söka till styrelsen nästa år, eller är du osäker? Häng med så får du se! Det finns inget krav på att man måste söka styrelsen senare till våren för att åka med. På samma sätt är det heller inget krav på att man ska ha varit med på resan för att få söka styrelsen.

Intresseanmälan öppnar torsdagen den 12/12 kl 12.00 och stänger söndagen den 29/12 kl 23.59. Denna ansökan innefattar en kortare motivering av varför just Du ska få följa med och sker via ett Google formulär som publiceras i evenemanget.

Resan kommer landa på en mindre kostnad; 350 kronor som inkluderar en övernattning med frukost, tågresa samt måltid på torsdag kväll.

Anmälan görs vi detta formulär: https://forms.gle/iLRGjw8q7sEpF4sa6

OBS: Begränsat antal platser!

Hör av er om ni har några frågor!

Juliga hälsningar,

Styrelsen, Chalmers Börssällskap

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår