Logo

Tidigare föredrag

Carin Kindbom

VD Svenska Mässan

Framgånskoncept Ledarskap

torsdag, 17 november 2016

HA1

Beskrivning

”All bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen”, så lyder visionen för Svenska Mässan koncernen. Carin Kindbom, VD och koncernchef, gästar börssällskapet och kommer berätta om sin syn på ledarskap samt hur de fått Svenska Mässan att bli ett sådant framgångskoncept!

En kombination av många saker såsom rätt investeringar, strategin kring helhetsupplevelsen, ett ökat internationellt fokus, starka mässvarumärken och goda samarbeten har lett Svenska Mässan framåt. Dessutom genomsyras det dagliga arbetet av koncernens kärnvärden ”engagemang, samarbete och mod” samt en dynamisk omvärld som kräver ständig utveckling.

Vad krävs för att leda en koncern i tillväxt? Hur gör de för att anpassa sig till framtiden? Det är några av de frågeställningar som Carin kommer att beröra.

Vill du ställa frågor till Carin kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på Twitter, Instagram eller Facebook under #CBSKindbom.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Medlemskapet kostar 50 kr per läsår och du kan registrera dig innan föreläsningen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 16/17. 

Svenska Mässan bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår