Logo

Tidigare föredrag

Carl-Johan Hagman

Rederichef och VD Stena Line

Internationellt Framtiden

onsdag, 22 februari 2017

HA1

Beskrivning

Frihandel och globalisering efter Brexit och Trump.

Den 22 februari välkomnar vi Carl-Johan Hagman som är rederichef och VD för Stena Line. Han har haft en spikrak karriär inom sjöfarten med en rad nyckelpositioner på flera ledande bolag, främst i Asien. Carl-Johan kommer dela med sig av sina lärdomar från internationellt ledarskap och affärsliv. Idag utgör sjöfarten nästan 90 procent av all global handel och Stena AB är ett av världens ledande rederier inom passagerartrafik och lasttransporter. Sverige har en närmast enastående frihandelspolitik och i princip alla partier i riksdagen företräder en linje som ute i omvärlden ses som relativt kontroversiell. Men vad händer egentligen med svenskexport då någon av våra exportländer stramar åt sina handelsavtal? Hur påverkar Trumps politik frihandeln? Missa inte en högst aktuell lunchföreläsning där Carl-Johan Hagman, med sin globala utblick, pratar om globalisering och frihandel efter Brexit och Trump!

Vill du ställa frågor till Carl-Johan kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på under #CBSHagman eller i Appen!

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Medlemskapet kostar 50 kr per läsår och du kan registrera dig innan föreläsningen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 16/17. 

Stena bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår