Logo

Tidigare föredrag

Charlotte Strömberg

Styrelseproffs

onsdag, 14 november 2018

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar styrelseproffset, Charlotte Strömberg. Charlotte har studerat på Handelshögskolan i Stockholm och är idag civilekonom och företagsledare. Hon blev år 2015 utsedd till Sveriges mäktigaste kvinnliga styrelseproffs av Veckans Affärer.

År 2006 blev Charlotte VD för Nordics of Jones Lang LaSalle, ett brittiskt investmentbolag, men hade innan det 20-årig erfarenhet som ledare inom samma bransch. 2011 beslutade hon sig sedan för att instället jobba som styrelsemedlem på heltid och har under se senaste 10 åren suttit med i över 10 olika styrelser. Idag sitter hon som ordförande i både Kinnevik och Castellum och som ledamot i Clas Ohlson, Sofina, Skanska och Member.

I Januari 2012 startade Charlotte sitt första bolag, Accretiv AB, där hon idag sitter som VD. Dessutom har hon varit med och grundat ytterligare ett bolag inom finansbranschen, och meritlistan bara växer. Är du lika nyfiken på att höra om Charlottes karriärresa som vi är? Då är du varmt välkommen på lunchföreläsningen den 14 november!

Vill du ställa frågor till Charlotte redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSStromberg

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Kom och lyssna på Charlotte Strömberg den 14 november klockan 12.00 i HA1!

Castellum bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår