Logo

Tidigare föredrag

Christian Fredrikson

VD, Fingerprint

Ledarskap Aktier

tisdag, 13 februari 2018

HA1

Beskrivning

CBS är stolta över att kunna presentera VD för Fingerprint Cards, Christian Fredrikson.

Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har haft en stark tillväxt och omsatte år 2016 6 638 Mkr med en rörelsemarginal på 39 procent. Christian är en finländsk ingenjör och företagsledare som klev på vd-posten för Fingerprint Cards i August 2017.  Med en bakgrund på både Nokia Networks och it-säkerhetsföretaget F-Secure har Fingerprint Cards nya vd gott om erfarenhet av att leda stora och högteknologiska företag.

Fingerprints utvecklar biometrisystem bestående av sensorer, algoritmer, programvara samt paketeringsteknologier. Framgången bygger på produktutveckling med en teknisk spetskompetens i framkant som resulterar i världsledande produkter vad gäller säkerhet, användarvänlighet och prestanda.

Vill du ställa frågor till Christian kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på Twitter, Instagram, Facebook eller i CBS-Appen under #CBSFREDRIKSON

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börsällskap. Detta blir du enklast genom att hämta CBS-appen, registrera dig som ny medlem och betala 50 kr direkt i appen.

Fingerprint Cards bjuder på lunch!

Kategorier: Ledarskap, Aktier

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår