Logo

Tidigare föredrag

Entreprenörskapskvällen 2018

tisdag, 11 december 2018

Café Bulten

Beskrivning

Välkomna till årets Entreprenörskapskväll!

Under kvällen har du chansen att inspireras av tre startups från Chalmers Ventures, vilka verkar inom tre olika branscher. De kommer berätta om sina spännande entreprenörsresor och även ge de bästa tipsen på hur du själv kan lyckas. Efter presentationerna serveras det en härlig middagsbuffé där ni har chansen att ställa frågor, umgås och få ytterligare inspiration och tips.

Utöver middagen kommer det även att bjudas på glögg, tilltugg samt tävlingar med fina priser!

Antal platser är begränsat. Biljettsläpp sker här i evenemanget på tisdag den 4:e december kl 12.00. Detta event är gratis för CBS medlemmar, men du behöver en biljett för att delta.

Ännu inte medlem?
Detta blir du enklast genom att hämta hem CBS-appen, registrera dig som ny medlem och betala 50 kr direkt i appen.

Årets gästande företag är Mimbly, Guinea Pig Health, Lumeo Technology och självklart vår sponsor Chalmers Ventures.

-------------------------------------------------------

Chalmers Ventures
”To all innovators, entrepreneurs and pioneers of tomorrow. Our promise is to take every dream and idea with potential into game changing business. Together we’ll be the heart of venture creation – a boundless community, dedicated to stretch what’s possible. Supported by world leading competence and knowledge. Powered by true passion, curiosity and courage.”

Mimbly
Vi lever i en ohållbar värld där stora mängder drickbart vatten används i våra dagliga uppgifter. Till exempel förbrukar en enda tvätt 60 liter färskvatten. Därför har företaget Mimbly utvecklat en Mimbox, en apparat som sänker vatten- och energiförbrukningen hos tvättmaskiner, samtidigt som mikroplast stoppas.

Guinea Pig Health
GuineaPig är en ny heltäckande digital plattform för träning och hälsa. Och som namnet antyder (Guinea pig är engelska för svenskans försökskanin) handlar det om att få människor om att våga försöka hitta nya vägar till bättre hälsa. På sajten skapar kunden en profil och baserat på profilens information så matchas erbjudanden inom träning och hälsa. Plattformen guidar kunden till smartare val, nya insikter och fördjupad kunskap om hälsa.

Lumeo Technology
Utdrag ur Lumeo Technologys vision:
"C-Safe Pocket Lock är det första steget i vår vision om att göra världen lite mer säker. Lumeo Technology har fler produkter och tjänster i pipelinen för att bidra med mer säkerhet och kontroll till slutkonsumenten. Det finns stunder i livet då du känner dig hjälplös och vi på Lumeo Technology hoppas att vi kan minska dessa stunder."

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår