Logo

Tidigare föredrag

Entreprenörskväll med Chalmers Börssällskap

Entreprenörskap

tisdag, 5 december 2017

Café Bulten

Beskrivning

Välkomna till årets Entreprenörskväll!
Under kvällen har du chansen att inspireras av tre fantastiska startups, från tre helt skilda branscher. De kommer att dela med sig av sina entreprenörsresor och bästa tips för att lyckas. Efter presentationerna serveras det en härlig mingelvänlig middag i samarbete med Almi där ni har chansen att ställa frågor, umgås och få ytterligare inspiration och tips.

Utöver middagen kommer det även att bjudas på glögg, tilltugg samt tävlingar med fina priser!

Antal platser är begränsat. Biljettsläpp sker här i evenemanget kl 18.00 torsdagen den 30/11. Detta event är gratis för samtliga av CBS medlemmar.

Ännu inte medlem?
Detta blir du enklast genom att hämta hem CBS-appen, registrera dig som ny medlem och betala 50 kr direkt i appen.

Årets gästande företag är ReVibe, TRINE, Evispot och självklart vår huvudpartner Almi.

-------------------------------------------------------

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag.

ReVibe Energy grundades för att driva sakernas internet på ett tillförlitligt, flexibelt och hållbart sätt. Något som inte har varit möjligt tidigare. Genom att ta tillvara på vibrationsenergi erbjuder ReVibe sina kunder möjligheten att omvandla de vibrationer som finns i de flesta industriella miljöer till el och på så sätt kan de fullt ut använda sina sensorer och övervakningssystem.

TRINE är en plattform som finansierar solenergisprojekt i flera afrikanska länder. En investering i solenergiföretag skapar möjlighet för företagen att byta från fossila bränslen till ren och tillförlitlig energi samtidigt som kostnaderna för låginkomsthushåll minskar och lokalsamhället växer. Som investerare kan man få en rimlig avkastning samtidigt som du räddar planeten och förändrar liv.

Evispot har förstått potentialen i korrekta och ständigt optimerade beslut i realtid för finansbranschen. De insåg att de flesta aktörerna på marknaden inte ensamma kommer att ha de volymer som krävs för att skapa ett verkligt intelligent system. Nya samarbeten måste tas fram för att uppnå tillräckliga volymer. Genom att samla kompetensen och den tekniska kraften för att utvinna insikter från stora volymer data startades Evispot med syftet att hjälpa den finansiella industrin att ta besluten idag som kommer att vara konkurrenskraftiga imorgon.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår