Logo

Tidigare föredrag

Erik Selin

VD Balder

måndag, 11 oktober 2021

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar Erik Selin, VD Balder.

Sedan resan startade 2005 har det gått snabbt fram för företaget. Balder har gått från att vara en mindre aktör till en koncern med över 800 anställda. Balder har allt från hyres- och bostadsrätter till kommersiella lokaler och hotell. Dessutom bygger, utvecklar och förvaltar de fastigheter och områden i egen regi.

Erik Selin kommer att bjuda på en inspirerande föreläsning om hur hans karriär har sett ut, från starten på Balder 2005 till där han är idag som VD. Erik har också via tidningen Fastighetsvärlden utnämnts till "Sveriges mäktigaste inom fastighetsbranschen" 2014.

Lokalt i Göteborg äger och förvaltar Balder eller är delägare i kända byggnader som fixfabriken i Majorna, Karlatornet i Lindholmen och Palacehuset vid Brunnsparken.

Vill du ställa frågor till Erik redan nu kan du göra det på instagram, facebook eller i CBS-appen.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50 kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret.

Detta vill du inte missa! Mat erbjuds till alla deltagare!

Detta event är ett samarbete med UA Göteborg och därmed kommer vi erbjuda hälften av platserna till Chalmerister och hälften till UA:are.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår