Logo

Tidigare föredrag

Erik Selin

VD, Balder

torsdag, 4 april 2019

HA1

Beskrivning

CBS välkomnar VD och huvudägare för fastighetsbolaget Balder, Erik Selin.

Vid sidan av sin ledande roll i bolaget är han även engagerad i över 300 andra fastighetsbolag. Dessutom är Erik vice ordförande i Collectors styrelse, samt är styrelseledamot i Västsvenska Handelskammaren, Ernström & Co, Hexatronic Scandinavia AB och Hedin Bil.

Balder grundades 2005 har sedan dess växt i stark takt. Bolaget är börsnoterat och den 31 december 2018 hade dess fastighetsbestånd ett värde på 118,1 Mdkr. Balder är även idag en av Sveriges största hotellfastighetsägare och i sin portfölj finns hotell så som Radisson Blue och Berns i Stockholm. Tidningen Fastighetsvärlden har även utsett Erik Selin till ”Sveriges mäktigaste” inom fastighetsbranschen.

Vill du ställa frågor till Erik redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSSelin
För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Kom och lyssna på Erik Selin den 4 april klockan 12.00 i HA1!

Balder bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår