Logo

Tidigare föredrag

Gustaf Hagman

VD LeoVegas

Entreprenörskap Framgånskoncept

torsdag, 15 september 2016

HA1

Beskrivning

På fyra år har LeoVegas gått från noll kunder och ett okänt varumärke till att vara ett av de snabbast växande mobilspelsbolagen i Europa. Torsdagen den 15 september gästas Börssällskapet av Gustaf Hagman, nuvarande VD och en av grundarna till företaget. Med över 20 års erfarenheter av entreprenörskap och spelindustri driver Gustaf ett företag som är marknadsledare inom mobilcasino och som sedan starten belönats flertalet gånger för sin innovation och framgångar, både i Sverige och internationellt.

Hur är det egentligen att jobba som entreprenör och vilka utmaningar ställs man främst inför? Vill du ha tips för hur du kan förverkliga dina idéer? Missa inte föreläsningen med Gustaf.

Vill du ställa frågor till Gustaf kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på twitter, instagram eller Facebook under #CBSHagman.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Medlemskapet kostar 50 kr per läsår och du kan registrera dig innan föreläsningen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 16/17. 

OBS! Kom i god tid, det är begränsat antal platser. Glöm inte medlemskortet!

LeoVegas bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår