Logo

Tidigare föredrag

Henrik Persson Ekdahl

Techmiljardär

måndag, 4 mars 2019

HA1

Beskrivning

Plötsligt händer det:

CBS välkomnar techinvesteraren, multientreprenören och grundaren för Optimizer Invest Henrik Persson Ekdahl. Henrik har studerat på Handelshögskolan i Göteborg och redan som 16-åring startade han sitt första företag. År 1998 startade han sedan sitt första tech-bolag och har sysslat med det sedan dess.

Henrik grundade Park Trade Europe 2003. Efter det har han engagerat sig en hel del inom spel- och bettingbranschen med bland annat BestGamesHoldings, Betsafe och Betsson.

2012 grundade han Optimizer Invest tillsammans med Andre Lavold och Mikael Harstad. ”Vi är två svenskar och en norsk så vi har fokuserat mycket på norden.”
På fyra år har de gjort 24 investeringar, 15 uppköp av andra bolag, en börsnotering och en sammanslagning. ”Än så länge har vi inte stängt ner någon av våra investeringar och vi är alltid med och stöttar bolagen när det behövs investeringar vilket vi är stolta över och tror är ovanligt i tidiga investeringar”, säger Henrik.

Vill du ställa frågor till Henrik redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSEkdahl

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Kom och lyssna på Henrik Persson Ekdahls karriärsresa den 4 Mars i HA1!

Optimizer Invest bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 50 kr per läsår