Logo

Tidigare föredrag

Johan Riddergard

Grundare och Förmögenhetsförvaltare, Lioncrest Global

tisdag, 4 september 2018

HA1

Beskrivning

CBS presenterar stolt läsårets allra första lunchföreläsning med VD och managing partner på Lioncrest Global, Johan Riddergard. Johan var med och grundade Chalmers Börssällskap år 1993 och driver idag, 25 år senare, Lioncrest Global, ett internationellt förvaltningsbolag som finns i Hong Kong och Singapore.

Johan har 20-årig erfarenhet av att göra internationell karriär inom management consulting och förmögenhetsförvaltning. Han har en dubbelexamen från Chalmers och Göteborgs Universitet och har tidigare i sin yrkeskarriär befunnit sig på bland annat McKinsey & Company, UBS Wealth Management APAC och Winterthur Life Asia.

Är du också intresserad av att göra en internationell karriär? Vill du veta hur det är att jobba på stora internationella bolag eller är du bara intresserad och vill bli inspirerad? Då är du varmt välkommen till lunchföreläsningen med Johan Riddergard. En inspirerande och motiverande föreläsning inför framtidens möjligheter.

Vill du ställa frågor till Johan redan nu kan du göra det på twitter, instagram, facebook eller i CBS-appen under #CBSRiddergard.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 18/19.

Välkommen till HA1 vid hörsalsvägen den 4 September klockan 12.00!

Chalmers Börssällskap bjuder på lunch!

INKLUDERAR LUNCH

Chalmers Börssällskap bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår