Logo

Tidigare föredrag

Jonas Björkman

VD, Tessin

Entreprenörskap Investeringar

onsdag, 24 januari 2018

HA1

Beskrivning

Kategori: Entreprenörskap, Crowdfunding, Investeringar.

Jonas Björkman utmanar det traditionella tillvägagångsättet vid finansiering av fastigheter. Jonas startade 2014 bolaget Tessin som med hjälp av crowdfunding tillåter finansiering till byggprojekt. Tanken är att många småinvesterare som förut inte kunnat investera i fastighetsbranschen på grund av för lite eget kapital nu tillsammans kan finansiera byggprojekt. Tessin har på sin plattform redan nu förmedlat över 500 miljoner kronor och växer kraftigt.

Den 24 januari Kommer Jonas till Chalmers Börssällskap och HA1 och berättar om hur han startade Tessin och hur man blir en framgångsrik entreprenör.

Vill du ställa frågor till Jonas kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på twitter, instagram Facebook eller i CBS-Appen under #CBSBjörkman

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börsällskap. Detta blir du enklast genom att hämta CBS-appen,registrera dig som ny medlem och betala 50 kr direkt i appen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 17/18.

Tessin Bjuder på lunch!
#CBSchalmers

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår