Logo

Tidigare föredrag

Kristina Willgård

VD AddLife

tisdag, 25 februari 2020

HA1

Beskrivning

CBS Välkomnar VD för AddLife, Kristina Willgård!

Kristina är civilekonom från Lunds universitet och har tidigare varit ekonomichef för Ericsson och suttit som CFO för bolag som Addtech AB, Netwise och Frontec. Vidare har hon bland annat jobbat som business controller på Spendrups och som styrelseledamot i SERNEKE Group AB. Idag leder Kristina AddLife som VD och har gjort det sedan 2015.

AddLife är en spin-off av affärsområdet Life Science från Addtech och noterades 2016 på Nasdaq Mid-Cap. Genom arvet från Addtech – och dessförinnan Bergman & Beving – finns mer än ett sekels historia. Med värdefull erfarenhet och en väl beprövad decentraliserad affärsmodell fortsätter bolagets framgångar. AddLife omsätter idag cirka 3,5 miljarder och har cirka 1 000 anställda fördelade på ett 40-tal dotterbolag.

AddLife utvecklar och förvärvar marknadsledande bolag, som vänder sig till hälso- och sjukvårdssektorn – från forskning till vård. Koncernens entreprenörsdrivna dotterbolag erbjuder högkvalitativa, kostnadseffektiva lösningar och produkter till både privat och offentlig sektor. AddLife agerar till stor del som en distributör för olika tillverkare i utvalda nischer men erbjuder också egna produkter. Genom rådgivning, service och utbildning kombinerat med attraktiva produkter skapar AddLife mervärde för kunder i hela Europa och bygger koncernens långsiktiga tillväxt. AddLife finns idag i drygt 25 länder, huvudsakligen i Norden, Central- och Östeuropa.

Vill du ställa frågor till Kristina redan nu kan du göra det på facebook, instagram, twitter eller i CBS-appen under #CBSWillgard

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50 kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret.

AddLife bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår