Logo

Tidigare föredrag

Ola Serneke

VD Serneke

Entreprenörskap Ledarskap Framgångskoncept

tisdag, 29 november 2016

HA1

Beskrivning

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern med fokus på bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Ola vann 2015 priser för årets mest företagsamma människa i Göteborg och som årets affärsnätverkare hela Sverige. Bolaget Serneke Group AB expanderar stort och hade sin börsnotering den 24 november 2016. Serneke har bland annat byggt den omtalade Prioritet Serneke Arena som innehåller allt från en inomhusbana för längdskidåknig till sporthallar, fotbollsplan och hotell. Ett annat av Sernekes många projekt är det otroliga Karlatornet, en 240 meter hög skyskrapa som då blir Nordens högsta byggnad!

Vill du ställafrågor till Ola kan du göra det under föredraget eller redan nu. Ställ din fråga på Twitter, Instagram eller Facebook under #CBSSerneke.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Medlemskapet kostar 50 kr per läsår och du kan registrera dig innan föreläsningen. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 16/17.

Serneke Group bjuder på lunch!

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår