Logo

Tidigare föredrag

Privatekonomi och sparande med Tove Zander

torsdag, 10 oktober 2019

HA1

Beskrivning

Chalmers Börssällskap är glada att välkomna Tove Zander, Segment Manager Young på Swedbank.

Kom och lyssna till en inspirationsföreläsning av Tove Zander med temat privatekonomi och sparande. Tove kommer att gå igenom hur man kommer igång med sitt sparande och olika sparformer för att nå sina sparmål. Hon ger även tips på hur ska man ska tänka om man drömmer om att köpa en egen bostad och hur kan karriären påverka din privatekonomi.

Tove är tidigare VD på Unga Aktiesparare, Årets supertalang 2018, Framtidens kvinnliga ledare 2019 och brinner för ung privatekonomi. Tove kommer att hålla en inspirationsföreläsning med temat sparande och privatekonomi. Du behöver alltså inte ha några förkunskaper och alla är välkomna!

Vill du ställa frågor till Tove redan nu kan du göra det på facebook, instagram, twitter eller i CBS-appen under #CBSZander

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret. Du som är medlem sedan tidigare behöver uppdatera ditt medlemskap för läsåret 19/20.

Kom och lyssna på Tove Zander den 10 oktober klockan 12.00 i HA1!

Swedbank bjuder på lunch!

Detta är det inledande steget av vår aktieskola.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår