Logo

Tidigare föredrag

Webinar med Bokio

Viktor Stensson (CEO) & Mikael Eliasson (Lead Engineer)

torsdag, 12 november 2020

Online

Beskrivning

Välkommen till ett inspirerande Webinar med Bokio!

Bokio grundades 2015 och är en gratis bokföringstjänst för små och medelstora företag där bokföringen automatiseras med hjälp av artificiell intelligens. Sedan starten för fem år sedan har Bokio vuxit till att bli ett bolag som dragit in 150 miljoner i riskkapital, har över 80 anställda och 100 000 aktiva företagskunder i Sverige och Storbritannien.

Webinaret kommer hållas av två av Bokios medgrundare, Viktor Stensson (CEO, Co-founder) och Mikael Eliasson (Lead Engineer, Co-founder). Viktor har bland annat har funnits med på Forbes 30 under 30 och nyligen blev han utsedd till årets unga grundare av Founders Alliance. Viktor som har gått på Handelshögskolan i Göteborg och Mikael som har gått på Chalmers kommer att prata om Bokio och om sina entreprenörskapsresor som grundare för en snabbt växande tech-startup. Dessutom kommer de ge tips för hur du kan lyckas som företagare.
Missa inte chansen att inspireras av personerna bakom en av Göteborgs och Sveriges hetaste startups!

Webinaret äger rum torsdagen den 12e november klockan 17.30. Länk till Zoom kommer läggas ut i Facebook-evenemanget, lösenordet kommer att skickas som ett sms till alla medlemmar någon timme före webinaret startar.

Vill du ställa frågor till Mikael och Viktor redan nu kan du göra det på instagram, facebook eller i CBS-appen.

För att kunna delta behöver du vara medlem i Chalmers Börssällskap. Detta blir du enklast i vår app, registrera dig som medlem och betala 50kr direkt i appen. Medlemskapet gäller hela verksamhetsåret.

Bli medlem i CBS

Fri entré till alla våra evenemang.

Endast 100 kr per läsår